[ Over dit blog ]

Op dit blog is algemene informatie bijeengebracht over de modernisering van het Nederlandse ondernemingsrecht in de jaren vanaf 2011 tot en met 2021.

Op het blog worden artikelen en berichten van derden genoemd, omdat ik kennisneming nuttig vind, wat niet wil zeggen dat ik het met alles eens ben. Als er stelling wordt ingenomen of een mening wordt gegeven, is dat mijn persoonlijke mening.

Informatie op dit weblog kan niet worden gebruikt als advies
In het blog wordt inleidende informatie gegeven over juridische onderwerpen, waarbij niet alle aspecten worden behandeld. Die informatie is mede bedoeld als achtergrond voor de advisering. Verwijzing naar door derden geschreven artikelen en berichten, houdt geen oordeel over de kwaliteit van de publicatie in. Let er op dat de informatie niet kan worden gebruikt voor de beoordeling van specifieke situaties. Voorts kan de informatie in het blog verouderen door wijziging van regelgeving of nieuwe ontwikkelingen in de rechtspraak. Neem voor juridisch advies dus altijd contact op met een van de advocaten van Pellicaan Advocaten.

Verwijzing naar derden
Verwijzing naar derden houdt geen oordeel over de kwaliteit in. Ieder rapport, bericht of ander document dient door de lezer zelf te worden beoordeeld op bruikbaarheid voor het beoogde doel.

Reacties en auteursrecht
Alle reacties op berichten op dit weblog dienen door mij te worden goedgekeurd. Indien ik daar aanleiding toe zie, mogen reacties door mij ingekort, verplaatst of aangepast worden. Plaatsing van een reactie op dit weblog betekent dat de auteur van het artikel aan mij toestemming geeft voor hergebruik van de tekst.

Ellen Timmer