[ Over dit blog ]

Dit blog is een initiatief van Ellen Timmer van Pellicaan Advocaten en heeft tot doel algemene informatie bijeen te brengen over de modernisering van het Nederlandse ondernemingsrecht zoals in de jaren vanaf 2011 plaats vindt.

De algemene informatie op dit weblog kan ter oriëntatie worden gebruikt maar kan individuele advisering niet vervangen.

Op het blog worden artikelen en berichten van derden genoemd, omdat ik kennisneming nuttig vind, wat niet wil zeggen dat ik het met alles eens ben. Als er stelling wordt ingenomen of een mening wordt gegeven, is dat mijn persoonlijke mening.

Pellicaan Advocaten kan u informeren en adviseren
Meer informatie over de onderwerpen van dit blog is verkrijgbaar bij de ondernemingsrechtspecialisten van Pellicaan Advocaten. Via de algemene website http://www.pellicaan.nl/ is te vinden wie bij Pellicaan Advocaten werkzaam zijn en staan ook gegevens over de drie vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Pellicaan Advocaten is op verschillende manieren op internet actief. Dit is nog volop in ontwikkeling. Uiteraard is er de algemene website http://www.pellicaan.nl/. Op Twitter is er ook een Pellicaan account. Zie voor de diverse adressen de linkrubriek Pellicaan aan de rechterkant van iedere pagina op deze site.

Ellen Timmer op het internet

Contact, kantoorgegevens
Ik ben per e-mail te bereiken via: ellen.timmer@pellicaan.nl. Zie voor het telefoonnummer de kantoorgegevens hieronder.

GEEN SPAM S.V.P.
Ik verzoek u vriendelijk mijn e-mail adres uitsluitend te gebruiken voor zakelijke contacten. Als u mij van nieuws wil voorzien, verzoek ik u mij dat expliciet te vragen en mij niet ongevraagd aan uw e-mail lijst toe te voegen en me te bombarderen met productaanbiedingen of diensten.
Ik wordt dagelijks plat gemaild door juridische cursusaanbieders die kennelijk denken dat ik iedere dag van het jaar een cursus volg op alle mogelijke vakgebieden. Zie ook mijn blogbericht over e-learning.

Kantoor Rotterdam Pellicaan Advocaten
Bezoekadres: Watermanweg 60, 3067 GG Rotterdam
Postadres: Postbus 23161, 3001 KD  Rotterdam
Telefoon en fax: telefoon: (088) 627 22 87; fax: (088) 627 22 80
E-mail kantoor Rotterdam van Pellicaan Advocaten: rotterdam.advocaten@pellicaan.nl

GEEN SPAM S.V.P.
Wij verzoeken u vriendelijk onze e-mail adressen uitsluitend te gebruiken voor zakelijke contacten. Als u ons van nieuws wil voorzien, verzoeken wij u dat ons dat expliciet te vragen en ons niet ongevraagd aan uw e-mail lijst toe te voegen om ons vervolgens te bombarderen met productaanbiedingen of diensten. Lees over het spamverbod, dat ook geldt voor B2B, de informatie van de ACM.

Informatie op dit weblog kan niet worden gebruikt als advies
In het blog wordt inleidende informatie gegeven over juridische onderwerpen, waarbij niet alle aspecten worden behandeld. Die informatie is mede bedoeld als achtergrond voor de advisering. Verwijzing naar door derden geschreven artikelen en berichten, houdt geen oordeel over de kwaliteit van de publicatie in. Let er op dat de informatie niet kan worden gebruikt voor de beoordeling van specifieke situaties. Voorts kan de informatie in het blog verouderen door wijziging van regelgeving of nieuwe ontwikkelingen in de rechtspraak. Neem voor juridisch advies dus altijd contact op met een van de advocaten van Pellicaan Advocaten.

Verwijzing naar derden
Verwijzing naar derden houdt geen oordeel over de kwaliteit in. Ieder rapport, bericht of ander document dient door de lezer zelf te worden beoordeeld op bruikbaarheid voor het beoogde doel.

Reacties en auteursrecht
Alle reacties op berichten op dit weblog dienen door mij te worden goedgekeurd. Indien ik daar aanleiding toe zie, mogen reacties door mij ingekort, verplaatst of aangepast worden. Plaatsing van een reactie op dit weblog betekent dat de auteur van het artikel aan mij toestemming geeft voor hergebruik van de tekst.

Ellen Timmer