KvK besteedt aandacht aan elektronisch deponeren met SBR

Het elektronisch deponeren van jaarrekeningen is verplicht geworden. Op de site van SBR is onderstaand bericht verschenen over een bijeenkomst door de Kamer van Koophandel:

KvK besteedt aandacht aan elektronisch deponeren met SBR
20 mei 2016 |

Op 7 juni zal John Sloof, beleidsadviseur Handelsregister/SBR bij de Kamer van Koophandel, een inleiding verzorgen over elektronisch deponeren van jaarrekeningen met SBR tijdens de Accountancy Expo. Hij gaat in op de impact van de aankomende verplichtstelling en op praktische aandachtspunten bij het opstellen, valideren en verzenden van SBR publicatiestukken. Mark Bisschop vertelt over de impact van SBR op de werkprocessen.
Raimond Draak van de Adkon Groep geeft in een inleiding zijn visie op de vraag “Gaat u voor SBR Banken of gaat uw klant voor een nieuwe adviseur?”. Daarbij komen de voordelen aan bod die het gebruik van SBR Banken voor de ondernemer oplevert.
Voor meer informatie over het programma op 7 juni a.s. klik hier. Met de exclusieve kortingscode “logius_3y7sb1” ontvangt u de entreekaart gratis.

Zie over het elektronisch deponeren ook een eerder bericht van SBR en berichten op deze site.

Aanvulling 2 juni 2016

Zie ook dit bericht van 31 mei 2016 op de site van de Digitale Overheid: “In een speciaal ‘themabulletin’ op de website van het Standard Business Reporting Programma (SBR) geven verschillende betrokkenen hun mening over het elektronisch deponeren van jaarrekeningen en de voorbereidingen die zij treffen.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Accountant en ondernemingsrecht, Jaarstukken en financiële verantwoording en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s