Uitstel invoering verlaging WNT-norm betreft alleen sectorale regels

Eerder berichtte ik over de inwerkingtreding per 1 januari 2015 van de wet die de verlaging van de WNT-norm regelt (23 december jl.) en over de berichten die in kranten verschenen over uitstel van de invoering van de lagere norm. Die berichten blijken onzorgvuldig te zijn geweest, zo blijkt uit een bericht dat ik op 11 januari jl. op Gemeente.nu aantrof. Zoals ik al eerder constateerde is de algemene verlaging van de WNT-norm gewoon in werking getreden. Het uitstel betreft specifieke sectoren, waarvoor op grond van de WNT afwijkende regels kunnen worden gesteld, zoals in de zorg. In die sectoren is de WNT-norm nog niet per 1 januari 2015 verlaagd. Zie verder Gemeente.nu.

(Ik had nog geen tijd er zelf in te duiken.)

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Accountant en ondernemingsrecht, Beloning bestuurders en toezichthouders, Bestuur en toezicht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s