Wet verlaging bezoldigingsmaximum WNT mogelijk toch nog dit jaar door de eerste kamer

Onlangs schreef ik dat de eerste kamer de behandeling van het voorstel voor de Wet verlaging bezoldigingsmaximum WNT had uitgesteld. Uit latere berichten blijkt dat de wet mogelijk toch nog dit jaar wordt aangenomen. Het eindverslag is vorige week uitgebracht. Het voorstel is voor de plenaire eerste kamervergadering van vandaag geagendeerd, zie de agenda op overheid.nl. Er wordt vanaf 18:30 uur vergaderd, zie de agenda op de eerste kamer website.

Meer informatie over het voorstel
Wet verlaging bezoldigingsmaximum WNT

Aanvulling 29 december 2014

De wet is op 22 december jl. door de eerste kamer aangenomen, op de site van deze kamer staat:

De Tweede Kamer heeft het voorstel (EK 33.978, A) op 16 oktober 2014 aangenomen. PVV, Groep Bontes/Van Klaveren, ChristenUnie, VVD, Van Vliet, 50PLUS/Baay-Timmerman, D66, 50PLUS/Klein, GroenLinks, PvdA, PvdD en de SP stemden voor. De Voorzitter van de Tweede Kamer heeft tijdens de plenaire vergadering van 28 oktober 2014 meegedeeld dat de fractie van D66 geacht wenst te worden op 16 oktober 2014 tegen het wetsvoorstel te hebben gestemd.
De Eerste Kamer heeft het voorstel op 22 december 2014 na stemming bij zitten en opstaan aangenomen. PVV, PvdA, GroenLinks, SP en 50PLUS stemden voor.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Accountant en ondernemingsrecht, Beloning bestuurders en toezichthouders, Bestuur en toezicht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s