Eerste Kamer stelt behandeling Wet verlaging bezoldigingsmaximum WNT uit

De geplande inwerkingtreding van de verlaging van de WNT-norm per 1 januari a.s. gaat niet door, omdat de commissie uit de Eerste Kamer de behandeling heeft uitgesteld, zo blijkt uit de korte aantekening van 9 december jl.
In het bericht staat “De meerderheid van de commissie wenst het wetsvoorstel niet vóór het reces, maar zo spoedig mogelijk in januari 2015 plenair te behandelen.

In AccountancyNieuws staat een bericht waarin naar een bericht van werkgeversorganisatie AWVN wordt verwezen, die er op heeft aangedrongen die invoering van dit wetsvoorstel uit te stellen tot evaluatie van de bestaande wetgeving heeft plaats gevonden.

Aanvulling 22 december 2014

Uit latere berichten blijkt dat de wet mogelijk toch nog dit jaar wordt aangenomen. Het voorstel is voor de plenaire eerste kamervergadering van vandaag geagendeerd, zie de agenda. Het eindverslag is uitgebracht.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Accountant en ondernemingsrecht, Beloning bestuurders en toezichthouders, Bestuur en toezicht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s