Wetsvoorstel terugvordering bonussen als hamerstuk door de Eerste Kamer

Uit een bericht van 3 december 2013 op de site van de Eerste Kamer (korte aantekening commissie Veiligheid en Justitie, V&)) blijkt dat het bonussenvoorstel als hamerstuk door de Eerste Kamer zal worden aangenomen.

Eerder berichtte ik over vragen die in een commissie van de Eerste Kamer werden gesteld, naar aanleiding van de brief van VNO-NCW van 2 september 2013 inzake het bonussenwetsvoorstel. Die vragen zijn op 19 november in een nadere memorie van antwoord beantwoord.

Meer informatie:

AANVULLING
AccountancyNieuws schrijft dat het voorstel op 10 december jl. is aangenomen. Inmiddels is er een nieuwsbericht van de rijksoverheid, waaruit blijkt dat de wet op 1 januari 2014 in werking treedt.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Bestuur en toezicht, Bonussen terugvorderen (claw-back bestuurdersbeloning), Naamloze vennootschap en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s