Wwft voor ondernemingsrechtjuristen | Wijzigingswet financiële markten 2014, cursus AVDR

Ondernemingsrechtjuristen hebben voor een aantal van hun werkzaamheden met de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) te maken. Het tempo waarin de Wwft verandert is ongehoord.

Geïnteresseerden kunnen in mijn bericht van vandaag vinden welke wijzigingen er als gevolg van de Wijzigingswet financiële markten 2014 aan zitten komen.

Meer verdieping is mogelijk voor degenen die aan de AVDR-cursus deelnemen, waarbij ik samen met Jan van Koningsveld als docent optreed. Locatie: Kasteel Waardenburg te Waardenburg (aan de A2 bij Zaltbommel). Meer informatie over die cursus op deze pagina.

Zie voor eerdere berichten over de Wwft de berichten met de tag “Wwft” (helaas kan ik momenteel geen tags toekennen) en de rubriek Fraude, witwasbestrijding, Wwft.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Bestrijding misbruik rechtspersonen, insolventierecht, Diversen, Evenementen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s