Wijzigingen Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving en Flex-BV 2012 – 2013

Accountantsorganisatie Mazars heeft een brochure uitgebracht, “Wijzigingen Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving en Flex-BV 2012 – 2013”. Onderstaand de introductie zoals op de site van Mazars is te vinden:

Per 1 januari 2012 worden zowel in de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving voor grote en middelgrote rechtspersonen (RJ) als in de Richtlijnen voor kleine rechtspersonen (RJk) een aantal wijzigingen doorgevoerd. De invoering van de ‘Wet vereenvoudiging en flexibilsering BV-recht’ brengt eveneens wijzigingen. Lees hier wat er voor u wijzigt en wat de mogelijke impact daarvan op uw onderneming is.
Wilt u er zeker van zijn dat u optimaal op de hoogte bent van alle wijzigingen in de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving en de belangrijkste gevolgen van de invoering van de Flex-bv? De specialisten van Mazars helpen u graag verder.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Flexibilisering bv-recht, Jaarstukken en financiële verantwoording. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s