NBA past voorbeeldteksten flex-bv aan

Enige tijd geleden plaatste ik een bericht over de NBA-modellen inzake de flex-bv. Onlangs zijn deze modellen geupdate, zo blijkt uit een bericht van 14 november jl. op de NBA-site. De NBA schrijft:

Als gevolg van de invoering van de Flex-bv per 1 oktober 2012 zijn eind september een aantal aanpassingen in HRA deel 3 Voorbeeldteksten (pdf) en in de Verklaringengenerator doorgevoerd. In deze update (november 2012) zijn nog enkele verbeteringen aangebracht ten op zichte de voorbeeldteksten uit september.

Overzicht van de aanpassingen

Op de pagina Vaktechniek > Verklaringen > Voorbeeldverklaringen- en brieven treft u een overzicht van de aanpassingen en de nieuwe pdf HRA deel 3 update november 2012 aan.

Verder zijn op deze pagina de in verband met de Flex-bv gewijzigde Engelse vertalingen van de voorbeeldbrieven (hoofdstukken 1, 2, 3 en 6), de voorbeeldrapportages hoofdstukken 16, 19 en 20 en de voorbeeldrapportages van de hoofdstukken 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 18 en 22 beschikbaar gesteld.

Verklaringengenerator

Naast de aanpassing van de pdf-versie van HRA deel 3 is ook de Verklaringengenerator op Mijnnba.nl vernieuwd. Deze is alleen toegankelijk voor leden.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Accountant en ondernemingsrecht, Jaarstukken en financiële verantwoording en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s