“Uitkeringstoets vereist driedimensionale benadering van accountant”

Vandaag verscheen in AccountancyNieuws een artikel van Anton Dieleman onder de titel “Uitkeringstoets vereist driedimensionale benadering van accountant”.

In dat artikel gaat Anton onder meer in op de jaarrekening waarin een dividendvoorstel is verwerkt, op de betekenis van de controleverklaring van de accountant en op de ondernemingsrechtelijke, verslaggevingstechnische en controletechnische aspecten bij uitvoering van de uitkeringstest. Anton Dieleman RA is directeur vaktechniek bij Mazars Accountants.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Accountant en ondernemingsrecht, Bestuur en toezicht, Jaarstukken en financiële verantwoording, Uitkeringen (o.a. dividend) en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s