NBA publiceert notitie over de flex-bv

De NBA heeft een notitie gepubliceerd over de flex-bv, die via dit adres is te vinden. Op deze pagina staat de volgende toelichting:

In deze uitgave wordt een toelichting gegeven op de invoering van de Flex B.V. en de gevolgen voor de praktijk van de accountant. De belangrijkste wijzigingen in het B.V.-recht worden beschreven, zodat de accountant goed geïnformeerd is over de wijzigingen om zo de klanten beter te kunnen begeleiden. Bij het schrijven van het stuk is samenwerking gezocht met het Register Belastingadviseurs. Zij hebben hoofdstuk 4 vanuit hun expertise geschreven.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Accountant en ondernemingsrecht, Flexibilisering bv-recht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s