Aangepaste voorbeeldteksten verklaringen in verband met invoering flex-bv door de NBA

De NBA (het samenwerkingsverband van de beroepsorganisaties NIVRA en NOVAA van de accountants) heeft aangepaste voorbeeldteksten van verklaringen uitgebracht, in verband met de invoering van de flex-bv, aldus dit bericht op de NBA-site.

Aangepaste voorbeeldteksten verklaringen ivm invoering Flex-BV
28 september 2012 | Categorie: HRA

Als gevolg van de invoering van de Flex bv per 1 oktober 2012 zijn een aantal aanpassingen in deel 3 HRA Voorbeeldteksten (pdf) en in de Verklaringengenerator doorgevoerd.

Op de pagina Voorbeeldverklaringen- en brieven treft u een overzicht van de aanpassingen en de nieuwe pdf HRA deel 3 update september 2012 aan. Verder zijn op deze pagina de in verband met de Flex BV gewijzigde Engelse vertalingen van de voorbeeldbrieven hoofdstuk 6, Sectie I (update oktober 2012) en de voorbeeldrapportages van de hoofdstukken 16, 19 en 20 van sectie II (update oktober 2012) opgenomen.

Naast aanpassing van de pdf-versie van HRA deel 3 is ook de Verklaringengenerator op Mijnnba.nl vernieuwd. Deze is alleen toegankelijk voor leden.

Bij vragen over de verklaringengenerator en deel 3 HRA kunt u contact opnemen met André Broers, e-mailadres a.broers@nba.nl.

Een afzonderlijk bericht over wat de invoering van de flex bv per 1 oktober 2012 inhoudelijk betekent voor accountants, volgt.

Zie voor dat afzonderlijke bericht deze pagina.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Accountant en ondernemingsrecht, Jaarstukken en financiële verantwoording en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s