Flex-bv wetten vandaag – 1 oktober 2012 – in werking getreden

Vandaag zijn de twee flex-bv wetten in werking getreden, met ingrijpende wijzigingen in het Nederlandse recht inzake besloten vennootschappen als gevolg. Deze wijzigingen raken zowel bestaande bv’s, door nieuw recht dat meteen gaat gelden, als nieuw op te richten bv’s.

Iedereen die met het bv-recht te maken heeft, dus zowel aandeelhouders, directeuren als adviseurs, doet er goed aan zich op de hoogte te stellen van wat er gewijzigd is.

Dat is bijvoorbeeld mogelijk door op 11 oktober a.s. ons seminar over bestuurdersaansprakelijkheid bij te wonen, lees meer in dit bericht.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Flexibilisering bv-recht, Parlementaire geschiedenis flex-bv en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s