Voorstel voor de reparatiewet bestuur & toezicht op 25 september a.s. als hamerstuk in plenaire vergadering van de Eerste Kamer

Uit de planning van de Eerste Kamer blijkt dat het voorstel voor de reparatiewet is geagendeerd voor de vergadering van 25 september a.s.

In de korte aantekening inzake de vergadering van de vaste commissie voor Veiligheid & Justitie van de Eerste Kamer van 11 september 2012 is te lezen dat de commissie heeft besloten blanco eindverslag uit te brengen teneinde het wetsvoorstel af te doen als hamerstuk. Daarnaast heeft de commissie besloten, op voorstel van het lid Franken CDA, een brief te sturen over bij de evaluatie van de wet te betrekken aspecten en de bespreking van de status van de toezegging tot nader order aan te houden.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Bestuur en toezicht, Parlementaire geschiedenis bestuur & toezicht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s