Financiële, fiscale en juridische aspecten van de flex-bv, seminars in september 2012

De seminars over de flex-bv, die Pellicaan Advocaten in samenwerking met accountantsorganisatie Mazars eind mei, begin juni jl. heeft georganiseerd, zijn goed bezocht. Zij vonden plaats toen net bekend werd dat de wetsvoorstellen door de Eerste Kamer waren aangenomen.

Nu vast staat dat de nieuwe bv-wetgeving op 1 oktober 2012 in werking treedt, heeft Mazars het plan om wederom in samenwerking met Pellicaan Advocaten in de maand september a.s. nieuwe seminars te organiseren.

Zie voor een algemene introductie door Mazars van het nieuwe bv-recht deze introductie op de website van Mazars. Er is ook algemene informatie in pdf-vorm te vinden. Belangstellenden voor de september-seminars kunnen zich via dit formulier melden.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Evenementen, Flexibilisering bv-recht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s