Flex-bv wetsvoorstellen als hamerstukken op de agenda van de plenaire vergadering van de Eerste Kamer van 12 juni 2012

Uit de agenda van de plenaire vergadering van de Eerste Kamer van 12 juni 2012 blijkt dat de flex-bv wetsvoorstellen als hamerstukken zijn geagendeerd. Dat betekent dat het er naar uitziet dat de voorstellen die datum zullen worden aangenomen. Over de datum van inwerkingtreding heb ik van regeringswege nog geen concrete informatie aangetroffen.

Aanvulling 6 juni 2012:
Inmiddels krijg ik bericht dat de datum van inwerkingtreding bekend snel gemaakt zal worden. Onder meer wordt dit gemeld door Erik Dortland in een reactie die ook op dit weblog is gepubliceerd. Erik schrijft:

Zojuist (woensdag 6 juni, 10.45u) gesproken met een jurist van het ministerie. Men wilde nu nog niet ingaan op de datum van inwerkingtreding. Zij verwachten dit later vandaag op hun website bekend te maken. Er is dus snel duidelijkheid!

Zie voorts Ebbo Haantjes op LinkedIn. Verder Robert-Jan Zwaan in mijn flex-bv groep op LinkedIn: “Er wordt nu gesproken over 1 oktober als datum van inwerkingtreding. Ben benieuwd.”

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Parlementaire geschiedenis flex-bv en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Flex-bv wetsvoorstellen als hamerstukken op de agenda van de plenaire vergadering van de Eerste Kamer van 12 juni 2012

  1. Erik Dortland zegt:

    Zojuist (woensdag 6 juni, 10.45u) gesproken met een jurist van het ministerie. Men wilde nu nog niet ingaan op de datum van inwerkingtreding. Zij verwachten dit later vandaag op hun website bekend te maken. Er is dus snel duidelijkheid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s