Kamervragen aan de indieners van het wetsvoorstel inzake het centrale landelijke aandeelhoudersregister voor kapitaalvennootschappen

De vaste commissie voor Veiligheid en Justitie heeft enkele vragen en opmerkingen over de initiatiefnota «Een Centraal Aandeelhoudersregister voor besloten- en (niet-beursgenoteerde) naamloze vennootschappen» van de leden Groot en Recourt (Kamerstuk 32 608, nr. 2) ter beantwoording aan de indieners voorgelegd. Zie voor deze vragen en opmerkingen dit bericht op overheid.nl.

Onder meer wordt gevraagd naar de relatie met de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en de Wet op controle van misbruik van rechtspersonen.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Aandeelhoudersregister (landelijk), Bestrijding misbruik rechtspersonen, insolventierecht, Controle op rechtspersonen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s