Behandeling voorbereidend onderzoek personenvennootschap uitgesteld

De vaste commissie justitie heeft op 22 februari 2011 besloten de procedure van het wetsvoorstel Wet vereenvoudiging en flexibilisering aan bv-recht en ook de personenvennootschap voorstellen aan te houden tot het wetsvoorstel invoeringswet flexbv de Eerste Kamer heeft bereikt. De plenaire behandeling van dit wetsvoorstel vindt gezamenlijk plaats met de wetsvoorstellen 28.746 (personenvennootschap) en 31.065 (invoeringswet personenvennootschap).

Tijdens de commissievergadering van 29 maart 2011 besluit de commissie het voorbereidend onderzoek aan te houden tot 5 april 2011.

De korte aantekeningen van de vergadering van 5 april 2011 vermelden dat de commissie het voorstel heeft behandeld. Er staat:

De fracties van het CDA (Franken), van de VVD (Broekers-Knol) en van de PvdA (Haubrich-Gooskens) leveren inbreng voor het voorlopig verslag. De fractie van de SP sluit zich aan bij de vragen van de CDA-fractie. Op 19 april 2011 zal de proefdruk van het voorlopig verslag geagendeerd worden, ter vaststelling.

Dus nu maar weer wachten tot 19 april a.s. om te zien welke vragen zijn gesteld.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Personenvennootschap. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s