Geconsolideerde teksten wetsvoorstellen 28 746, 31 058, 31 065 en 24277

Een kamercommissie heeft gevraagd om een geconsolideerde tekst van de wetsvoorstellen inzake flexibilisering van het bv-recht en de personenvennootschap. Het is een hele zoekpartij om die teksten te vinden.

Een toelichting op de geconsolideerde wetsvoorstellen is te vinden op dit adres. Dit bericht is ook te vinden via overheid.nl. Via dit bericht kan worden doorgeklikt naar parlementaire informatie over de individuele wetsvoorstellen. De geconsolideerde teksten zelf zie ik daar niet helaas.

Over de doorlopende wetteksten is op de Eerste Kamer website een internetpagina. Op deze pagina zijn de geconsolideerde teksten in excel en pdf te vinden. Via de inhoudsopgave kun je zien welke versie je moet hebben. De eindversie van boek 2 is versie E, die staat op deze plaats.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: http://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: https://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Parlementaire geschiedenis flex-bv. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s